Skräckfilmerna



Den här är den första vi såg den var asiatisk. Den handlade mest om vatten och att en liten flicka var blev helt spårlöst borta och den flickan var död. Den var jättesorglig. Fast jag hade sett den innan, bara i början, undra om det var den amerikanska eller den asiatiska jag såg...undrar det.



Efter den filmen såg vi på den här filmen den handlade om att en ung flicka älskade och simma och sen hände det massor med hände, som att hon blev våldtagen och blev skjuten, mer säger jag inte. Den var inte så läskig bara äcklig.


När vi hade sett färdigt på den så blev det den här den sista för kvällen. Den handlade om att en familj flyttar in och mamman börjar se andar, som är barn. Sen fanns det en liten bebis också och jag tycker inte om när små bebisar är med och att det händer nåt med barnet. Jag tyckte den var bra. Fast lite läskig. Rin kollade inte så mycket på den här filmen, för hon sov lite då o då.

På morgonen såg vi på en film som jag har glömt bort vad den hette nu igen. Men den handlade om om nattmaror och att dom som var mörkrädda, dom blev märkta av dom. Jag tyckte den hade ett dåligt slut och det tyckte dom andra också.


Efter den filmen så såg vi på den här filmen och den var den läskigaste av dom alla. Den handlade om tvillingar och att hon som hade huvudrollen fick vara med om en hel del, och om någon hjälpte henne, så blev dom dödade.

Påsklov



Den här veckan har vi påsklov och på loven får jag inte träffa Rin så mycket. För att hon bor så långt bort. Fast i Tisdags och i Onsdags fick jag träffa Rin. Jag var inte bara med Rin, jag var också med Luka och Christopher.



När jag skulle till Motala så skulle jag till Luka först, men min mamma visste inte vägen dit så vi var jätteförvirrade och vi fick vägbeskringar och sånt och sen sade jag till mamma att vi skulle åka in på en privat väg. Men mamma sade att det inte var rätt väg, fast det var ju det till slut. ^^'. När vi var hos Luka så såg vi på en Anime som var verkligen brutal av sig och sånt. Vackert slut var det och sen fick jag mig en chock, för jag trodde han var en han som var med i den animen, fast han var både tjej och kille. Det var en chock för mig.
Sen så mötte vi Cristopher på busshållplatsen och sedan gick vi till hemmakväll och dom hyrde fem skräckfilmer. Jag är ingen skräckfilm människa precis ^^'. Efter när vi hade hyrt filmerna så gick vi till ica och köpte godis och dricka.
När vi hade gjort allt det var dags för att se på alla skräckfilmer, men först kollade vi lite på simpsons.
Vi kollade 3 filmer på kvällen och 2 på morgonen därpå, den läskigaste filmen var den sista vi såg. Jag skriver om filmerna i mitt nästa inlägg.
När vi hade kollat färdigt på filmerna så kollade vi på ghost adventures dom var funny XD.
Sedan var det dax för mig att åka hem, men innan det satt jag på biblioteket och läste manga (fubbigt att dom har manga men inte vi, på vårt bibliotek) Jag mötte min syrras kompis där, som hälsade på mig. Sen kom min mamma och hämtade mig och sen blev jag ensam i vårt hus. Jag var lite rädd så jag satte på alla tv och datorn så att det kändes som om nån var hemma.

Igår: så var jag med min syrra på stan, hitta lite saker och min syrra bjöd mig på fika, vilken snäll syrra man har ^^ det gillas enormt mycket och sen köpte hon osynliga snoddar till mig, som jag ska ha till peruken så att jag kan få lite "spikes on the wig", jag hoppas att det funkar, hoppas, hoppas.
och just det jag var mycket barnvakt igår, till min minsta lillasyster som har fått nyligen vattenkoppar, stackars henne. Men det är lika bra att hon får det när hon är liten än vuxen. Hoppas hon smittar Mollie också, för hon har inte fått vattenkoppor än.

Idag: ska jag till min mormor och äta påskmat ^^
Imorgon: vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se

Vi har en extra ledig dag på måndag gillas enormt ^^

två till tre veckor tillbax


Torsdag-Lördag: Var jag hos Rin ^^ sen skulle min mamma hämta mig och då hade dom lite problem med vägarna, dom körde hit och körde dit, så dom ringde till Rin efter vägbeskrivningar. Sen hade vi roligt i bilen när vi åkte hem Ida(syrran=neru) o jag. när jag kom hem så åt jag och sen gick vi till lidl och köpte dricka, sen gick vi till kvarnen, men innan det var vi hemma en stund.

Söndag: Inget särskilt, tråka ut mig lite vid datorn

Måndag: Dagen började med att Rin försökte vara min mamma och kom in o väckte mig, medans jag sov, sen skulle vi till Motala och träffa Kaito på Rins gamla skola och Rin mötte på lärare och lärarna mötte på Rin. Sen skulle vi vänta på bussen så stod Mikuo där Kaitos lillasyster som e lik Kaito. Mikuo följde med oss till UMO, sen gick vi till stan och träffade Asami och hennes vänner. Vi prata mest om manga, sen gick vill ett ställe som heter Hallen i Motala, där snacka vi om vårt konstiga släktträd, min hjärna e fortfarande förvirrad.
Sen åkte vi hem till Kaito och där målade och sen sov över hos Kaito. Rin, jag o Kaito fick ligga i Kaitos lilla säng.

Tisdag: Morgonen därpå skrämde Mikuo, Rin och mig. För vi trodde det var Kaito. Mikuo är allt bra på att smyga sig förbi.

???: Nu har jag glömt vad som har kommit efter dom där dagarna -.- suck fast Rin vet nog, vad vi har gjort dom här dagarna som har kommit efter ^^ det e en bra nyhet.


RSS 2.0