Zero no Tsukaima (Zero's familiar)




Har börjat kolla på den här serien, den e flummig av sig, just nu e jag på säsong två, den e lite hentai av sig men inte så mycket tycker jag man ser bara några hintar av det annars e den helt vanlig (vanlig...nej inte helt vanlig för dom e i in värld där dom kan trolla och sånt) (harry potter känsla får man av den här filmen, bara lite) jatg tycker det är en gullig tecknar stil.

Jag har alltid en fråga i huvudet när jag ser på avsnitten, det e... Vart har jag sett Saito någonstans innan???

Nu ska jag ta handlingen så ni fattar lite mer av den ^^ och den handlar om att en tjej som är dålig på att trolla och alla kallar en Louise no zero för hon trollar alltid fram explosioner istället för att trolla dom olika elementen (fire, water, air and earth) en dag skulle hon trolla fram en familiar till sig och då fick hon Saito som kommer från Japan

I Louises värld har två månar medans Saitos värld alltså Jorden har bara en. (det är häftigt att hennes värld ha två månar ^^ en röd och en lila tror jag rätta mig om jag har fel)








Saito: *perverted thoughts* (yaoi indeed)
Me: hehe *evil grin*



me: very misunderstanding there >->




Saito: Shiet hon kom på mig -.-'




Louise: Han skulle vara ett bra offer till yaoiindustrin indeed
Saito: ...?

The Indian In The Cupboard



Nostalgia I telling u, Jag älskade den här filmen när jag var liten, men den var lite läskig ibland, fast jag var ju liten då, hitta den på en vhs TT TT vill ha den på dvd, men min morfar kanske kan fixa den till dvd who knows? ^^

Den är verkligen fantasifull ^^ det gillar jag och den är otecknat som ni kan se på bilden ovanför, jag gillade inte så många otecknade filmer när jag var liten, men här är en av dom filmer jag älskade som en otecknat film ^^ hoppas jag kan se på den snart igen och få tillbax minnen när jag var en liten unge igen ^^

Jag vet inte handlingen så bra just nu, så ni får rätta mig om jag har fel ^^'

Den handlar om en kille och en miniatyr indian och indianen kan bli levande och sen kan den bli döende igen (väldigt lustigt ^^' kolla filmen så får ni se ^^ have fun)

No. 6 The End?




Watching ep 11: Jag kollade på no.6 den senaste, och jag var jätterörd av det som hände, jag började gråta och sen övergick det till glädjetårar ^^- . 

Kommentarer: Jag trodde det var slutet, men tydligen finns det fortsättning på den tror jag (weird det kändes ju som slutet men jag tänkte bara vill ha mer) 

Handling: Det handlar om två stycken killar och dom har växt upp i olika världar. Den ena killen (Shion) han har blivit uppväxt inuti en som dom kallar no. 6 det ska vara perfekt i den världen. Shion var duktig i allt och hade det trevligt i sitt liv. Den andre killen (Nezumi=Rat) han har blivit uppväxt i en värld där han får möta faror och sånt.

En dag träffas båda killarna och dom två blir yaoi med varann <3 för man ser hintar i varje avsnitt som kommer härnäst.

Luka visade mig den här serien och sen efter när jag var hos henne (jag var med rin också då ^^) så ville jag se fortsättningen

Bleach hell movie



jag kollade på den här filmen häromdagen och jag trodde inte den skulle vara så brutal, men vad skulle jag ha förväntat mig, dom kämpar ju mot the hell i denna film.

Den här filmen handlar om att Ichigo o hans vänner (<--- lät som värsta barnrepliken ^^') slåss mot the hell, pågrund av att dom gjorde en sak mot Ichigos lillasyster, vad det e, säger jag inte ^^

Jag ger fyra av fem bananer möjliga pågrund av grafiken var jättebra, jag kunde ha gett fem bananer, men jag ville så gärna veta mer om ens barndom, varför han blev som han e, vet ej vad han heter, (han e med  i bilden ovanför, han har vit klädsel med kedjor omkring sig.)

Jag skulle rekommendera den för dom som älskar shounen och som älskar action ( I love shounen <3)

RSS 2.0